Coaching

Trenger du noen å prate med om jobben din? Eller om karrieren din?

Som coach jobber jeg med å hjelpe deg med å ta tak i det som skjer i situasjoner på jobben din, og med det som skjer med deg der du er livet, akkurat nå. For å kunne få til en endring, må du først erkjenne hvordan du har det. Ofte ser vi ikke realitetene fordi vi enten er for frustrerte over situasjonen eller for opptatt av hvordan vi vil ha det.

Det er ingen stor forskjell mellom gestaltterapi og -coaching. Både teori og metode er den samme: Vi forsøker å bli oppmerksomme på hvordan du opplever det du står i, og ikke bare med forstanden, men med følelsene som det bringer med seg også.

I coaching kan du ta opp problemer som har med konflikter, dilemmaer og kommunikasjon på jobben å gjøre. Du kan også ta opp temaer som har med ditt eget forhold til yrkeslivet å gjøre: Hva motiverer deg? Hva vil du egentlig? Hva er det neste skrittet i yrkeslivet ditt?

Coaching versus terapi
Skulle du ha behov for å ta opp temaer som virker for personlige for coaching, så går det bra også. Som coach og terapeut kan jeg la deg se på hvordan privatlivet ditt påvirker jobben og ikke minst hvordan fenomener fra din personlige historie påvirker deg. Mens coaching gjerne er avgrenset både i tid og i form av temaer vi tar opp, kan terapi kreve et lengre forløp, dersom du ser behovet for det.

Du kan bestille time her

%d bloggere liker dette: